Aroma Diffuser

I tidlös design och innovativ funktion för doft och behaglig inomhusluft är Aroma Diffuser lika funktionell som en vacker livsstilsprodukt

.


Sthlm Fragrance Supplier Aroma Diffuser

Nyhet för höst 2020 är Aroma Diffuser Tassel Grey Edition och Bamboo. 

I november 2020 inkommer även Tassel Pink Edition. Dem nya Aroma Diffuserna ger en behaglig inomhus luft genom fin mist. Genom att addera några droppar doftolja eller eterisk olja kan du variera dofter efter säsong , rum eller humör. 

Aroma Diffuser är lika vacker livsstils produkt som funktionell.

Tassel Grey Edition 

Stilren och dekorativ Aroma Diffuser i grått glas med fjärrkontroll. Denna modell är laddningsbar och kan stå utan sladd i upp till ca 4 h när den är full laddad. 
Första gången denna modell används måste denna laddas i minst 8 h för att kunna starta. Du kan se att ljuset i vattenbasen går från rött till grönt när den är full laddad. 
Du kan välja att ha denna modell i kopplad hela tiden precis som dem andra modellerna alt låta den stå på valfri plast utan kontakt i ca 4 h. När Tassel grey laddats ut så laddar du om den  igen, precis som start.  

Via fjärrkontroll kan du sätta på och stänga Tassel Grey Edition. 

Du kan styra belysningen i tre lägen:

 • Varmt belysning
 • Grå belysning
 • Utan belysning
Du kan styra misten i tre lägen: 
 • 1 tryck-Mist i 1 h , sedan stängs den av
 • 2 tryck- Mist på i 30 sekunder, mist av i 30 sekunder i upp till 2 h
 • 3 tryck- Mist tills vattnet har dunstat
Produktfakta: 
 • Grått glas med tassel
 • Mist och doftsättning per 120 ml vatten:  Igång i ca 6-10 h
 • Automatisk avstängning
 • Mjuk LED-Belysning
Produktbeskrivning:

Denna vackra och dekorativa Aroma Diffuser / Luftfuktare, formad som ett glasägg skapar en fridfull och väldoftande mist genom att addera 1-3 droppar parfymolja eller eterisk olja tillsammans med vatten i vattenbasen . Aroma Diffuser förenar frisk luft och doft  med modern vetenskaplig innovation där du kan välja att ha modellen i kopplad eller stående utan sladd  för att skapa en sofistikerad väldoftande atmosfär.

Aroma Diffuser är igång i ca 6–10 timmar och när vattnet ångat bort och vattenbehållaren är tom så stängs den av automatiskt så du behöver aldrig oroa dig för att glömma bort den.

Aroma Diffuser Tassel Grey är batteri driven och när batteriet är fulladdat lyser den grönt och kan användas. När enheten sätts igång dras det alltid på batteriet eftersom denna modell är laddningsbar och indikator lampan kommer att visa rött  när den är igång och den går tills vattnet har dunstat och Aroma Diffuser Tassel Grey automatisk stängs av. 

Alla Aroma Diffuser släpper ut mist olika, därav sätter vi ut en cirka tid. samma sak gäller Tassel Grey Edition när den står urladdad. 

Bamboo Edition

Stilren och dekorativ Aroma Diffuser med bamboo botten och vit keramik top. 
Denna modells styrs via knapp på framsidan som på och avstängning, styrning av belysning. Denna modell fungerar på samma sätt som Marble Edition och White Edition . Du kan välja att låta belysningen rofyllt skifta i färger, pausa belysning i en färg eller låta stå på utan belysning. 
Produktfakta:
 • Bamboo Botten med vit keramik topp. 
 • Mist och doftsättning per 100 ml vatten:  Igång i 6-10 h
 • Belysnings läge
 • Automatisk avstängning
 • Mjuk LED-Belysning
Produktbeskrivning:

Denna vackra och dekorativa Aroma Diffuser / Luftfuktare, skapar en fridfull och väldoftande mist genom att addera 1-3 droppar parfymolja eller eterisk olja i vattenbasen tillsammans med vatten . Aroma Diffuser förenar frisk luft och doft  med modern vetenskaplig innovation för att skapa en sofistikerad väldoftande atmosfär.

Aroma Diffuser är igång i ca 6–10 timmar och när vattnet ångat bort och vattenbehållaren är tom så stängs den av automatiskt så du behöver aldrig oroa dig för att glömma bort den


Hur fungerar Aroma Diffuser

Ultrasonic Aroma Diffuser / luftfuktare skapar en mist som sprids genom vibrationer. När vattenmolekylerna delas skickas det ut som dimma, det absorberas i luften som ånga. Processen är både miljövänlig och tyst. Denna diffusion metod använder ingen värme, vilket upprätthåller de positiva egenskaperna hos parfymoljan eller de essentiella oljeintegritetens egenskaper.

Aroma Diffuser producerar ånga som absorberas av luften och tillför sedan en behaglig frisk fuktighet hem som företag. Ångan har många fördelar för hälsan och ger ett ökat välmående.


Passar lika bra i hemmets alla rum som på kontoret för att skapa en frisk atmosfär där ni kan tillsätta er specifika signatur doft eller hitta en ny favoritdoft från Sthlm Fragrance Supplier utbud av parfymoljor och eteriska oljor.

Aroma Diffuser
Doft: Sprider en fantastisk väldoftande mist i hemmet, på arbetet., Spa, Hotel
Välj mellan en serie av exklusiva doftoljor från Sthlm Fragrance Supplier.

Frisk Luft: Njut av behaglig och hälsosam inomhusluft.

Välmående: Skapar en känsla en välbefinnande i sin vackra form, doft och belysning som växlar i färg.

Gör så här:
Var varsam när du hanterar Aroma Diffuser. Glas eller keramik toppen sitter inte ihop med vattenbehållaren utan du lyfter av det när du ska addera vatten.

Sätt in adaptorn i vattenbehållaren på Aroma Diffuser
Ställ Aroma Diffuser på ett platt underlag så den ej står lutad.

Häll i vatten (100- 120 ml) i vattenbehållaren upp till maxlinjen.
Addera 1-3 droppar av din favorit doft från vår serie exklusiva doftoljor eller välgörande eteriska oljor för aroma terapi. 

Sätt tillbaka glastoppen i skåran i vattenbehållaren. Du känner när den klicka i.

Plugga in Aroma Diffuser i väggen.
Klicka igång med knappen.
Låt stå, behövs ej stängas av

Använd alltid frisk nytt vatten i din Aroma Diffuser. Finns det vatten kvar som du önskar hälla ut så häll ut vattnet på motsatta sidan av luft utsläppet. Släpp aldrig ut vattnet på sidan med luftutsläpp. Detta kommer att skada din Aroma Diffuser.
Var noggrann att följa rengörings instruktionerna efter varje användning. 

Aroma Diffuser Luftfuktare kan användas med eller utan doft olja eller eterisk olja. 
Läs alltid instruktions manualen noggrant innan användning och låt den ligga bredvid er Aroma Diffuser. 
För mer FAQ se här

OBS!  Doftoljan / eterisk olja köps separat.

Video Tutorials

Aroma Diffuser & Doftolja Film för webb och sociala medier Vår / Sommar 2020

Formad som ett glas ägg skapar Aroma Diffuser en behaglig inomhus luft förenad med en väldoftande mist, med stort urval av dofter från Sthlm Fragrance Supplier serier av exklusiva doftoljor.
Sthlm Fragrance Supplier bjuder på Svensk design i Franska dofter i hållbar kvalité.

Sthlm Fragrance Supplier Video

Aroma Diffuser & Doftolja Film för webb och sociala medier Vår / Sommar 2020. 

I tidlös design och innovativ funktion för doft och behaglig inomhusluft är Aroma Diffuser lika funktionell som en vacker livsstilsprodukt

Sthlm Fragrance Supplier Video

Tutorial Video 

Fullständigt tutorial och 30 sekunders