Doftljus

Franska dofter i Svensk design. Sthlm Fragrance Supplier doftljus är svenskt hantverk med största hänsyn för både miljö och kropp.100 % vegansk. 
Doftljus | Ett hantverk av högsta kvalité

Doftljus 300 ml 

White Tea & Sage

Doft:  En vinnande doft som erbjuder den svagaste viskningen av vitt te och Orienten. Fräsch och blommig, ren, modern och lyxig . En doft som ofta används på stora lyxiga hotel och resorter i storstäder som New York. Har ni besökt ett hotel här kommer ni att känna igen den lyxiga lobby doften. Som på hotel fast hemma.
Glas: Lyxig hög glansigt vit, Guldlock

CRISP, CLEAN LUXURY

Vanilla & Peony

Doft:  Vanilj med Pion är vinnande kombination. Stämningsfull och lyxig doft av slät krämig vanilj med en mjuk blomster doft av pion.  Aromen är varm, fräsch, blommig och en stor favorit bland våra kunder.
Glas: Lyxig hög glansigt vit, Guldlock

FRESH, FLORAL, LUXURY


Clean Cotton 

Doft: Magisk doft av rent linne. Clean Cotton Omsluter dig i den nostalgiska doften av rena lakan på tvättlinje på en varm sommardag. Skapar en härlig frisk och ren atmosfär med fräscha toner.
Glas: Lyxig hög glansigt vit, Guldlock

SO FRESH & SO CLEANMeadow Lily & Cotton Musk

Doft:  Sprider en ljuvlig doft av signaturdoften Meadow Lily & Cotton Musk. En pudrigt mjuk blommig doft med en kärna av lilja, jasmin, vit neroli och iris trä insvept i moln av drömlik muskus, dyrbar bärnsten och slät krämig vanilj.
Glas: Lyxig smokey Grey, Guldlock

GOOD VIBES ONLY


Amber & Vanilla

Doft: 

Amber & Vanilla har har en närmast förförisk, beroende framkallade doft. En varm och kraftfull doft av utsökt vanilj , musk och amber. Tillsammans utgör de den delikataste av dofter fylld av inspiration. 
Glas: Lyxig smokey Grey, Guldlock 

GOALDIGGER

Tigerlily

Doft: Rik blomster doft av vild tigerlilja med noter av patchouli och musk, utsökt kombinerat med honungsmelon. En helt fantastisk doft som snabbt blir beroende framkallande.
Glas: Lyxig smokey Grey, Guldlock 
WILD & BEAUTIFULDoftljus 200 ml

Lemongrass

Doft: En uppfriskande doft av citrus och nyskuren citrongräs . Den här doften är riktigt energigivande och lyfter verkligen rummet du placerar doftljuset i. Designen är lyxig med en look av " som på hotel , fast hemma".
Glas: Lyxig hög glansigt vit, Guldlock

POSITIVE MIND, VIBES & LIFE

Pink Grapefruit

Doft:  Söt grapefrukt med inslag av varm vanilj. Sensuell och romantiskt doft som lämnar en krispig effekt. Om du älskar sötare dofter är detta doften för dig. Designen är lyxig med en look av " som på hotel , fast hemma".
Glas: Lyxig hög glansigt vit, Guldlock

SPARKLING PINK GRAPEFRUIT

Produktfakta

 • Vit hög glansig glas med guld lock
 • Smokey Grey glas med guld lock
 • Storlek 200 ml - 300 ml
 • Brinntid ca 40 h - 45 h
 • Handstöpta, tillverkat i Sverige
 • Doft från Grasse / Frankrike
 • Bra miljö val, Soyavax utan giftiga kemikalier.
 • 100 % vegansk
 • Ej testade på djur
 • IFRA certifierad, följer Svensk och EU lagstiftning
 • Våra oljor är phatalfria