Doftolja / Parfymolja / 100 % naturlig olja

En unik doft för varje tillfälle 

Doftolja | Parfymolja | Sthlm Fragrance Supplier

Sthlm Fragrance Supplier serie av exklusiva doftoljor är producerade i dofternas mecka Grasse i södra Frankrike tillsammans med vår parfym producent. Alla doftoljor i sortimentet är noggrant framtagen för att vi ska kunna erbjuda en doft för varje tillfälle och miljö.

Vi erbjuder fantastisk dofter som skapar det perfekta ” first Impression”
Parfymoljor är små droppar med stor effekt. De är hög koncentrerade i flaska, och man behöver endast några droppar av dem i Aroma Diffuser för att få en perfekt doft.
Nyhet för vår 2019 är vår doft No 17 Inspirit som är 100 % naturlig olja med samma ljuvliga doft som övriga sortimentet. 
Nyhet för sommar 2019 är vår trio av nya dofter. No 18 Tigerlily -No 19 Amber & Vanilla -No 20 Jasmin & Magnolia. 

Våra Dofter  | No 1-No 20

No 1 Meadow Lily & Cotton Musk

Doft: En pudrigt mjuk blommig doft med en kärna av kungsängslilja, jasmin, vit neroli och iris trä insvept i moln av drömlik muskus, dyrbar bärnsten och slät krämig vanilj. Lyxig och modern doft som beskrivs som beroendeframkallande av våra kunder.
Storlek: 10 ml
Good Vibes Only

No 2 Lavender

Doft: Fyllig doft av färsk Fransk lavender. En aromatisk söt, blommig och lite örtig doftolja. Lavenderolja har en rogivade effekt för kropp och sinne och minskar stress.  Den för tankarna medelhavet och Provence med sin fräscha karismatiska doft.
Storlek: 10 ml
Relax, Refresh, Recharge

No 3 Lemongrass

Doft: En friskt citrus doft som tillhör en rad av väldoftande tropiska gräs (som palmarosa och ingefäragräs). Citrongräs ger energi, positivitet och klarhet. Renar effektivt luften och höjer koncentrationen. Detta är doftoljan i serien som även eliminera oönskade dofter effektivt.
Storlek: 10 ml
Positiv Mind, Positiv Live


No 4 Vanilla & Peony

Doft: Vanilj med Pion är vinnande kombination. Stämningsfull och lyxig doft av slät krämig vanilj med en mjuk blomster doft av pion. Aromen är varm, fräsch, blommig och en stor favorit bland våra kunder. Den här doften har varit vår storsäljare sedan vi lanserade den. 
Storlek: 10 ml
Fresh, Floral ,Luxury

No 5 Ocean Breeze

Doft: Frisk fläkt av rent, marin och nytvättat i modern tappning.  Denna doft är passar många då den upplevs naturlig och fräsch med moderna toner.  En doft som är idealisk för både hem som orter och hotell som ligger längs stränder och vattenfronter.
Storlek: 10 ml
Take me to the Ocean


No 6 White Tea & Sage

Doft: Ren, uppfriskande och modern doft med toner av sage och vitt te. Tonerna för tankarna mot Orientern. White Tea och Sage är en vinnande kombination. Dessa sofistikerade noter används ofta av lyxiga hotel och när du önskar skapa känslan " som på hotell, fast hemma".

Storlek: 10 ml

Crisp, Clean, Luxury


No 7 Green tea

Doft: Svagt söt uppfriskande doft med inslag av örter och grönt te. Upplyftande doft som piggar upp dina sinnen. För genast tankarna mot varmare breddgrader. Green Tea är en doft som ofta används av hotell som ligger i varmare klimat som Florida och andra tropiska platser.

Storlek:10 ml

Faintly Sweet, Refreshening, Herbal


No 8 Bamboo

Doft: De fräscha tonerna i bamboo innehåller viltgräs, jasmin och exotiska detaljer av apelsinblomma och vit orkidé. Mycket uppfriskande doft som skapar välmående och spakänsla
Passar lika bra i hem som hotell, Spa, butiker , restauranger genom den rena milda doften.
Storlek: 10 ml
Ability, Motivation, Attitude

No 9 Lily Of The Valley

Doft: En frisk doft av vår älskade sommarblomma liljekonvalj. En oslagbar doft som skapar välmående hela året om. Doften är en mycket uppskattad not och används ofta i mer exklusiva parfymer. Liljekonvalj symboliserar tur i kärlek och att lyckan återvänder. Inte undra på att detta är doften vi önskar i alla rum. 
Storlek: 10 ml
That Summer Feeling

No 10 Christmas Spice

Doft: En nostalgisk och magisk doft av julens alla kryddor-kardemumma,nejlika,apelsin och kanel. Skapar mysig stämning under vinterns mörka dagar. Vintern och julen är så förknippad med just sina dofter så denna doft skapar en feelgood känsla helt enkelt som blir lätt beroendeframkallande under årstiden.
Storlek: 10 ml
Winter WonderlandNo 11 Pink Grapefruit

Doft: En magisk doft av sofisktikerad bubblande och söt Rosa Grapefruit inslag av krämig vanilj. Det här är en #1 doft och fyller luften med ett väbefinnande och romantik. Lämnar en sparkling effekt!
Storlek: 10 ml
Sparkling Pink Grapefruit

No 12 Ceder & Jasmin

Doft: Förförisk doft som domineras av Himalayan Ceder trä. Friska citrus toppnoter leder till ett hjärta av exotisk jasmin blandad med vita blommor och slät bärnsten och avslutads med himalayan cederträ, patchouli, ren musk och vanilj
Toppnot: bergamot, eukalyptus, timjan
Mellannot:  cederträ, jasmin, iristrä, 
Basnot:   patchouli, bärnsten,kakao,  ekmoss, tonka bönor, mysk

Storlek: 10 ml
Serenity
Nyhet! Byts ut mot No 12 For Him

No 13 Clean Cotton

Doft: Magisk doft av rent linne. Clean Cotton omsluter dig i doften av rena lakan på en tvättlina en varm sommardag.  Den här doften kan vi inte få nog av i Skandinavien. Den får varje rum eller miljö du använder denna i att upplevas som fräsch och nystädat

Storlek: 10 ml
So fresh, So Clean

No 14 Coconut

Doft: Härlig färsk kokosnöt doft som påminner dig om tropisk sommar. Doften är fräsch mild och smått beroendeframkallande. Med en underton av ananas skapar denna doft semester känsla året om.
Storlek: 10 ml
Peace Love & Coconut


No 15 Lavender Vanilla & Chamomile

Doft:  En sensuell och lugnande blandning av färsk fransk lavendel och Vaniljböna med inslag av kamomill. Seriens mest rofyllda doft. Passar utmärkt till sovrummet och för en god natts sömn.
Storlek: 10 ml
Sweet Dreams


No 16 Oud

Doft:  Doften Oud beskrivs som liquid gold och värderas högt av doftkreatörer för sin varma sötma blandad med trä, balsamic med inslag av amber, vanilj , ros och läder. En mycket komplex doft som passar lika bra för män som kvinnor.  
Storlek: 10 ml
Liquid Gold


No 17 Inspirit- 100 % naturlig olja

Doft: Doft av zesty apelsin, mandarin och grön beragmot infunderad med toner av örtig lavender och kamomil. 
Storlek: 10 ml
Inspired by Nature
No 18- Tigerlily

Doft: Rik blomster doft av tigerlilja med noter av patchouli och musk,  utsökt kombinerat med honungsmelon. 

Topnot: Casaba Melon, Ananas
Mellannot: Tigerlily, Gardenia
Basnot: Patchouli, Musk

Storlek: 10 ml
Wild & Beautiful


No 19 Amber & Vanilla

Doft: En varm och kraftfull doft av utsökt Vanilj, Musk och Amber. Tillsammans utgör de den delikataste av dofter fylld av inspiration och känsla av lyx. 
Toppnot: Heliotrop blomma
Mellannot: Stjärn Anis, Vanilj
Basnot: Amber noter , Tonka

Storlek: 10 ml
Goaldigger

No 20 Jasmin & Magnolia

DoftEn krispig , blomster doft med inslag av ljuvliga jasmin och magnolia samt oväntade toner av vit persika, gurka och melon 

Toppnot: Vit persika, Melon
Mellannot: Gurka, Magnolia
Basnot: Jasmin, Musk

Storlek: 10 ml
It´s time to be Fabulous


No 21 Grapefruit

Doft: En krispig , blomster doft med inslag av ljuvliga jasmin och magnolia samt oväntade toner av vit persika, gurka och melon

Toppnot: Gröna Noter, Exotisk frukt
Mellannot: Ros Persika
Basnot: Tonka Böna, Musk

Storlek: 10 ml
Happy Mind, Happy Soul


"Den perfekta atmosfären, definierad av doft"

Doftolja / Parfymolja Sthlm Fragrance Supplier

Produktfakta

• Parfymolja tillverkad I EU
• Ej testade på djur.
• IFRAcertifierad och följer svensk och EU lagstiftning.
• Producerad i Frankrike / Grasse
• Förpackad i medicin glas med droppfri kork
• Våra oljor är phtalatfria
• Sthlm Fragrance Supplier är Svenskt varumärke

‘IFRA-standarderna utgör grunden för det globalt accepterade och erkända riskhanteringssystemet för säker användning av doftredienser och ingår i IFRAs Code of Practice.