Sthlm Fragrance Supplier medverkar på..

Mässor -Events-Happenings

Välgörenhets event för Maiti Nepal 23 april

Sthlm Fragrance Supplier är stolt huvudsponsor för detta viktiga välgörenhets event som håller plats den 23 april på Magna Cafe i Marbella. Du kommer inte att missa något vid det här viktiga evenemanget! Vi kommer att gråta, skratta och bli underhållna! Gäst talare är en av  Maiti Nepals överlevande av människohandel berätta sin historia. Både personlig och vad som händer i Nepal just nu.

Alla donationerna vid detta evenemang kommer att gå till tandmaterial för vårt kommande tandvårdsprojekt på tandvården i Maiti Nepal. https://maitinepal.org/
Tandläkaren Christina Radics kommer tillsammans med sitt team på Nordic Dental Center och Marianne Steneholm att hjälpa barnen och unga kvinnor på Maiti Nepal med sin munhälsa i augusti 2020.

Utöver detta bjuds det på den senaste modevisningen från Gunnels Fashion.

Om du önskar delta i detta event så skicka oss ett mail och se till att du reserverar din plats så snart du kan.

*Maiti Nepal är en ideell organisation i Nepal dedikerad att hjälpa offer för human trafficking. Verksamheten går ut på att rädda barn och kvinnor som blivit utsatta human trafficking, ta dem tillbaka till Nepal och rehabilitera dem. De har sedan start räddat över 25 000 barn och kvinnor.
Vänligen se Maiti Nepals egna hemsida www.maitinepal.org.

Sthlm Fragrance Supplier & Kiros Paris 7 februari

Bjuder in till en eftermiddag med Aroma Diffuser, dofter och smycken i soliga Marbella.

Formex 14-17 Januari 2020
Nordens största mötesplats för inredning och wellbeeing

Kom och träffa oss i monter AG:48 på Formex i januari. Vi kan lova dig en doftupplevelse du inte upplevt tidigare.

Vårt mål med våra livsstils produkter är att attrahera alla sinnen. Upplev våra vackra Aroma Diffuser som med sin svala mist ger en behaglig inomhus luft förenat med fantastiska dofter. Vi kommer att presentera nyheter för våren samt bjuder in till vår doftbar där du i lugn och ro kan dofta igenom sortimentet av doftoljor som idag består av 20 st dofter. Du finner även doftljus och doftpinnar i säsongens dofter. 
Passa på att boka in en tid med oss så att en av oss kan ge dig vår fulla uppmärksamhet , lyssna på era behov och gå igenom vårt sortiment.
Vi har några extra biljetter att kunna bjuda er på så först till kvarn! 

Maila oss på joanna@sthlmfs.com och boka en tid.

Karl & Karin Larsson installation på Formex

Under Formex bjöd Bulls Licensing tillsammans med Stockholms mässan och Formex på härlig installation med Carl och Karin Larsson. På 68 kvm dukade de upp två högtider, jul och kräftskiva som konstnärerna är kända för. 
För att förstärka upplevelsen använde de sig av både ljud och doft. Sthlm Fragrance Supplier fick uppdraget att doft sätta monterns teman med våra Aroma Diffuser och dofter. Dofterna man kunde känna i montern är givetvis vår fantastiska No 10 Christmas Spice på julbordet och nyheten No 20 Jasmin & Magnolia på sommar dukningen. 

Formex 20-23 Augusti 2019
Nordens största mötesplats för inredning och wellbeeing 

Kom och träffa oss i monter AG:64A på Formex i augusti. Vi kan lova dig en doftupplevelse du inte upplevt tidigare.

Vårt mål med våra livsstils produkter är att attrahera alla sinnen. Upplev våra vackra Aroma Diffuser som med sin svala mist ger en behaglig inomhus luft förenat med fantastiska dofter. Vi kommer att presentera tre nya dofter i vår doftbar där du i lugn och ro kan dofta igenom sortimentet av doftoljor som idag består av 20 st dofter.  Vi lanserar dessutom tre nya dofter i serien doftljus och doftpinnar. 
Passa på att boka in en tid med oss så att en av oss kan ge dig vår fulla uppmärksamhet , lyssna på era behov och gå igenom vårt sortiment.

Maila oss på joanna@sthlmfs.com och boka en tid.

Sthlm Beauty Week 2019 i hela palatset Musikaliska på Nybroviken
Tre dagar mitt i vackra Sthlm City.
Branch - Influencers- Konsumenter- Inköpare
4 våningar fylls med skönhet

Kom och träffa oss

Vi finns på plats under alla tre dagar där vi ställer ut våra vackra Aroma Diffuser med doftoljor. 

Måndagen den 13/5 kl 17:00-18:00 medverkar vi dessutom i Dofta i Beautybaren som du kan anmäla dig till. 
Event om doftens betydelse. Medverkande Karolina Stockhaus, https://bottegaolfattiva.com/ Sveriges största parfymblogg, Carina Svensson, Sverigeansvarig parfymhuset Dofta och Joanna Kaneteg som driver Sthlm Fragrance Supplier. Dofta producerar ekologiska doftserier i egen fabrik i Halmstad. Parfymer, doftljus, diffusers och doftessence som renar luften. Sthlm Fragrance Group gör sina doftoljor i Grasse i Frankrike för sina Aroma Diffusers. Beautybaren har Begränsat antal platser, reserverade för press och inköpare.  
För att komma och träffa oss på Sthlm Beauty Week Boka här: 

Önskar ni boka möte med oss innan er ankoms till Sthlm Beauty Week så vi kan avsätta tid just för er boka här

Vi ses!


Lexington & Binderfeldt AB

Sthlm Fragrace Supplier Aroma Diffuser och Doft No 15 Lavender Vanilla & Chamomile ( Sweet Dreams) är med på lanseringen i Lexington
Flagship Store för deras nya Hotell Collection. Samma event bjöd även in på yoga hos Namaste By Emilia där Aroma Diffuser och No 15 är med på Hotell Lexington Staycation helt inredd i Lexington nya Hotell Collection. Eventet sker under veckan för internationella World Sleep Day.

Trendgruppen PR Pressdagar 14-17 maj

När Trendgruppen PR höll pressdagar 14-17 maj var årets tema hållbarhet och klassiker. Höstens trender inom inredning och möbler visades upp för journalister, stylister och inredare. Aroma Diffuser med dofter var på plats för att sprida en väldoftande atmosfär såväl som en vacker
inrednings detalj.

Formex Vår 2019

Kom och träffa oss i monter A26:26 15-18 januari 2019. I år har vi utökat både monter och produkter och lanserar vår nya doft No 17 Inspirit som är vår 100 % naturliga doftolja. Vi erbjuder väldoftande livsstils produkter anpassade för såväl hem, hotel, salonger och spa. 

Formex Höst 2018 21-24 Augusti

Kom och träffa oss i monter A25:13. Vi presenterar våra livsstils produkter som Aroma Diffuser med doftoljor och nya sortiment av doftljus och doftpinnar.
Våra gäst designers i montern är Ellen Bergström och BVN Design.