Välkommen till Sthlm Fragrance Supplier

First Impression last..

Sthlm Fragrance Supplier 

Sthlm Fragrance Supplier är ett indievarumärke som grundades 2016 för att skriva om reglerna för traditionella doftprodukter. Vår passion och nish är kvalitativ doft och design och det är denna passion som definierar vårt varumärke. Sthlm Fragrance Supplier erbjuder innovativa, estetiskt tilltalande livsstilsprodukter för hem och företag med dofter för att skapa intryck.

För våra medvetna kunder 

Sthlm Fragrance Supplier är grundläggande doft, design och miljö drivet företag.

Vår nyckel differentiator ligger på hållbar design och kvalité och är ett hantverk som sträcker sig till de minsta detaljerna såsom funktionalitet, tillverkning och dofttester vilket ger vår  varumärke en exklusiv och eftertraktad kvalitet som våra medvetna kunder önskar idag.

Våra livsstilsprodukter tilltalar den moderna kunden som ställer höga krav på hållbar design och kvalité . Som i en annars hektiskt livsstil uppskattar produkter för sitt välbefinnande hos ett lokalt förankrat företag.

Den perfekta atmosfären, definierad av doft

Vår affärsidé är att erbjuda ett sortiment av kvalitativa Aroma Diffuser med doftoljor / Parfymoljor, som förhöjer den totala upplevelsen och välbefinnandet genom att sprida en fantastisk långvarig doft samt skapa en frisk inomhusluft.

Nyhet för 2018 är kompletterande doftljus och doftpinnar i seriens mest köpte dofter.

Vår vision är att vara det självklara valet i varje hem, för varje företag, Hotell, Spa & relax, Butik, alla som positivt vill engagera och optimera gästernas eller kundernas upplevelse av besöken eller mötet.

I Sthlm Fragrance Supplier produkt sortiment ingår innovativa Aroma Diffuser som kombinerar doft- frisk inomhusluft och rofylld belysning, designat i ett vackert glasägg.  

Aroma Diffuser gör det möjligt att kunna slösa på god doft med frisk inomhusluft i en vacker design.

Dofterna i serien produceras från vårt parfymhus i södra Frankrike, Grasse. Serien består idag av 21 st. dofter. Varje doft noggrant framtagen för att passa varje rum, miljö och säsong.

Nyhet 2018 är vår väldoftande kompletterande kollektion av  vackra doftljus och doftpinnar med temat " som på hotell, fast hemma". Våra kollektioner är tillverkade av den bästa råvarorna för kropp och miljö och är givetvis 100 % veganskt.

I inredaren värld är förmågan att engagera alla sinnen avgörande.

Doftanvändningen i inredning är lika viktigt som syn och beröring eftersom doften i ett rum eller kontor helt och hållet kan förbättra och förstärka inredningen och välbefinnandet. En god doft skapar en positiv upplevelse, påverkar vårt humör positivt och genererar en övergripande känsla av välbefinnande.  

First Impression last!

Joanna Kaneteg / Grundare