Privat label doftljus & doftpinnar

Vi skapar din nya doftkollektion med ditt varumärke

Drömmen om egen kollektion av kvalitativa hållbara doftprodukter 

Privat label

Privat label innebär att vi, tillsammans med våra kunder tar fram en färdig doftprodukt som doftljus och doftpinnar med kundens varumärke. Vi har ett stort utbud av glas , lock, dofter och förpackning för att möta våra kunders visioner för egen doftkollektion i eget varumärke. . Tillsammans med partner produceras alla doftprodukter för hand i Sverige. Kvalitativa vackra Private label (White Label) doftprodukter 

Hållbart

Produkterna vi erbjuder håller både miljötänk och är tillverkade med omsorg utan giftiga kemikalier och utan paraffin , att skona både kropp och miljö. Materialen går både att återvinna och återanvända som vackra koppar och vaser. Doftoljorna vi använder kommer från Frankrike/ Grasse . De är IFRA certifierad och stöder EU regler reglementen som krävs samt håller absolut högsta kvalité som är av högsta vikt.

Fördelar

✓ En exklusiv doft produkt utvecklas med ditt egna varumärke på
✓ Välj mellan vårt urval av färdiga doftprodukter och dofter eller skapa er egna signatur doft.
✓ Era kunder förknippar ditt varumärke med en positiv upplevelse och känsla
✓ Till försäljning, giweaways, gåvor, marknadsföring , användnings områdena är många.
✓ Sinnes marknadsföring med enkel process och framtagning med snabb produktion.

Egna dofter

Det räcker inte med att lägga till vilken doft som helst till sin marknadsföring eller nya kollektion. Doften ska associera till företaget, affären eller produkten för att nå sin största potential och fulla effekt.

Hos oss kan du välja bland ett stort urval av redan framtagna fantastiska dofter alternativt tar vi fram helt unika dofter just för er. Vår parfym / doftolja producent finns i dofternas mecka Grasse / Frankrike och håller högsta kvalité och följer EU och Svensk strikta lagstiftning och är IFRA Certifierade så ni kan vara säkra på att få en magisk doftupplevelse.


Dofternas olika inverkan 

Uppfriskande:

Skapa en energisk och stimulerande miljö. Dessa dofter är djärva och livliga, perfekt när du vill få människor att lyfta, öka koncentrationen och skapa energi och positivitet.

Exempel på uppfriskande dofter:

Citrongräs
Oceanbreeze


Tidlöst & Blomster

De minnesvärda dofterna i en mysig blomsterträdgård kan andas in nytt liv i ett utrymme. Aromatiska och stämningsfulla, dessa dofter skapar en harmoni, perfekt att omge sig kring och stanna kvar i.

Exempel på Tidlös & Blomster dofter:

Liljekonvalj
Vanilj & Pion


Lyxig och sofistikerad

Bilder av extravagans, rikedom, framgång och lycka kommer upp med denna raffinerade doft. Ofta använd av lyxiga hotell som önskar förstärka inredningen. Denna dofter skapa ett bestående intryck.

Exempel på lyxig & sofistikerad doft:

White Tea & sage


Passionerat och Sensuell

Lägg en gnista romantik och intensifiera atmosfären genom att använda dofter som är förföriska, överdådiga och oemotståndliga. Dessa dofter får alla som upplever dem att bli förälska

Exempel på passionerade och sensuella dofter:

Meadow Lily & Cotton Musk
Pink Grapefruit


Avkopplande och lugnande

Skapa en miljö som gör det möjligt för en att varva ner och koppla av. Lugnande dofter hjälper lugna själen och öppna sinnen, de hjälper mot stress, nedstämdhet och sömnproblem vilket ofta resulterar i en känsla återställd och uppfylld.

Exempel på avslappnande och lugnande dofter:

Lavender
Lavender Chamomile & Vanilla

Resa & Spa

Fångar ditt sinne genom att introducera några av de exotiska och fantasifulla elementen från hela världen. Dessa dofter fångar dessa ögonblick för dig till en härlig plats.

Exempel på Resa & Spa dofter:

Bamboo
Green Tea
Coconut


Inbjudande

Vi Skandinaver älskar dofter av nytvättat, varm bomull. Skapar en frisk, ren, inbjudande atmosfär. Påkalla känslor av komfort och vänlighet och skapa en välkomnande miljö.

Exempel på & Inbjudande dofter:

Clean Cotton


Högtider:

Få tider på året är så förknippat med doft som julen. Du märker en markant ökning i både försäljning, välmåendet och allmänt trivsel hos kunder som gäster och besökare geom att addera doften av julens kryddor.

Exempel på Högtids dofter:

Christmas Spice